Dorpsgek

Lijm & Cultuur - DELFT

  • 21:00 - 04:00
  • 29 september 2017
Deze winactie is afgelopen!

Dorpsgek

DEZE TICKETS WORDEN AANGEBODEN DOOR

Dorpsgek

Laat je zintuigen prikkelen bij Dorpsgek op 29 september! Win nu 2 tickets bij Freetix!

Alle gekkigheid op een stokkie! Het jaarlijkse dorpsfestival keert weer terug op 29 september! Kom jezelf verdwalen in Lijm & Cultuur en prik een vorkje mee van ons culturele aanbod, een enorme dosis muziek en nóg meer kunst en live acts.

» DJ's
» Kunst
» Live-acts
» Toneel
» Dans

Dorpsgek, een plek die je zintuigen zal aanvallen op de meest prettige manier. Een plek waar je door de ogen van een Dorpsgek de wereld zal waarnemen . . .

━━━━━ TOEGANGSBEWIJS ━━━━━

• Vroege Vogels (€ 13,37) - Uitverkocht
• Vreemde Vogels (€ 19,14)

Verkrijgbaar via: http://bit.ly/dorpsgek2017

▲ ▲ ▲ HOREN ▲ ▲ ▲

• TRAFIC JAM CHAOS •
Celestial Terrestrial
Gustav Goodstuff
Marc Borger
Spekki Webu
Tango Soundsystem

• ROUNDABOUT JUNGLE •
Afrobot
Bart Eichholtz
le romph
TP

More to be announced . . .

◥◣ THEMA ◢◤

Bij de kunstexpositie's gaan we een experiment aan waarin wij ons samen met jullie creative geesten buigen over het onderwerp:

Dystopie

Dystopie is een samenleving met alleen maar slechte en akelige kenmerken waarin een mens totaal niet zou willen leven. Een fenomeen wat veel voorkomt in de alledaagse fictie, denk bijvoorbeeld aan een maatschappij gecontroleerd door robots en computers, compleet identieke mensen, een maatschappij zonder emoties, uitsterving door een kernramp of... een slopend goed festival.

Deze avond zal beetje bij beetje uiteen vallen in een niet-ideaal gevormd dorp. Overal impulsen die de dorpsgek sneller tot het besluit zal brengen om samen een leuke avond te maken. De kleine dingetjes die ontstaan wanneer een aantal mensen besluiten om samen een leuke avond te hebben. Die dingen die het zoveel leuker maken om samen te feesten dan alleen.

Met dit thema gaan we met een groep kunstenaars op en met jullie experimenteren, om te kijken wat voor nieuwe kunst, verschrikkelijke choas en emotieloze rampen er op Dorpsgek kunnen ontstaan!

Koud, kil, egoïstisch en helemaal niet gezellig . . .

▶ Hoe kom ik bij Lijm & Cultuur? ◀
5 minuten fietsen / 15 min lopen vanaf het treinstation Delft
Parkeren is gratis in de buurt van de locatie

Leeftijd 18+

Deuren sluiten om 00:00

Lijm & Cultuur
Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2018 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media