Friendzz The Boat Party

Parkhaven - ROTTERDAM

  • 20:00 - 02:00
  • 22 juni 2019
Deze winactie is afgelopen!

Friendzz The Boat Party

DEZE TICKETS WORDEN AANGEBODEN DOOR

Friendzz The Boat Party

Op zaterdag 22 juni trapt het houseconcept Friendzz af in Rotterdam. Op die avond zal het beste van het beste aan house te horen zijn. De organisatie zet zich in om bezoekers het echte housegevoel te geven. Het feest vindt plaats op het water.

Bezoekers kunnen die dag tussen 20.00 uur en 21.00 uur aan de Parkhaven opstappen. Vanaf daar varen zijn op partyboot Docks 1 weg. Je kan ervoor kiezen om met een drankje in je hand op het bovendeck los te gaan, maar ook binnen is er van alles te beleven op het Friendzzship. Rond 01.30 uur meert de boot weer aan in Rotterdam, waar het feestje nog een half uur doorgaat.

Op de line-up staan Funkerman, Tess, Diephuis, Illifort Grantz, Flier, Miss Bunty en Cherokee on Perussion. Vanaf maandag 25 maart zijn er kaarten te koop. Om 19.00 gaan er honderd Early Duck kaarten in de verkoop. Deze kosten vijftien euro. Wanneer die zijn verkocht start de reguliere kaartverkoop, daar betaal je €19,50 voor.

WE HEBBEN OOK TICKETS VOOR DE VOLGENDE EVENTS

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2019 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media