Into The Wild NYE

ArtCube Gent - GENDT

  • 22:30 - 06:00
  • 31 december 2017
Deze winactie is afgelopen!

Into The Wild NYE

DEZE TICKETS WORDEN AANGEBODEN DOOR

Into The Wild NYE

Win 2 tickets voor Into the Wild!

WILDLIFE IS NIGHTLIFE – HELLO 2018

TRAP X TROPICAL X R&B X HIP HOP

Gent’s nieuwste urban party avontuur neemt een vliegende start op zaterdag, 19 december wanneer ze twee Nederlandse stadion vullende hip hop acts in de vorm van Lil ‘Kleine & Boef naar de Vooruit brengen voor hun eerste wapenfeit.

En daar zal het niet bij stoppen want ze maken zich al op voor een tweede urban party affair en dit op Oudejaar in de Artcube’s White Box! Ze nodigen iedereen dan ook hartelijk uit om mee te komen bumpen en grinden tot in de vroege uurtjes van deze bijzondere nacht. Ze hebben een dream team van dj’s geselecteerd die alle favoriete anthems zullen draaien. Van krachtige trap tot klassieke R&B, van nu-school hip-hop tot sexy tropical bass sounds!

De line-up wordt aangevoerd door Vic Crezée die één van de leidinggevende autoriteiten is in de Nederlandse muziek scene. Hij heeft niet minder dan drie residenties: ‘White Boy Wasted’ (avonden in Club Nyx en Club Bonsoir in Bern); ‘Bassline’, Amsterdam’s langstlopende hip-hop event in de legendarische Paradiso en - last but not least – zijn tweemaandelijkse avond in Amsterdam’s meest besproken nieuwe club ‘De School’. Naast deze club-avonden, kan je hem ook aan het werk horen op de radio met twee maandelijkse shows ‘Whatever Forever’ en ‘The Hangover Show’ op Red Light Radio. We mogen gerust stellen dat Vic een vaste waarde is in het huidige Amsterdamse nachtleven en dat hij een invloed uitoefent op de scene met zijn eclectische selecties.

Hij krijgt het gezelschap van Gent’s leidinggevende urban figuren als Trillers oprichter & resident Eagl, Decadance master Duuub en TLP’s brother in arms, Black Frank.

Get ready to get sweaty in our urban jungle...De countdown naar het nieuwe jaar begint om 22u30.
PRACTICALS:

LINE-UP
______________________________________________

🌴VIC CREZEE (NL)www.facebook.com/Vic-Crezée-271110089625286
🌴EAGLhttps://www.facebook.com/Eaglmusic
🌴DUUUBwww.facebook.com/DJDUUUB
🌴BLACK FRANKwww.facebook.com/black.frank


Vic Crezée, Eagl, Duuub, Black Frank

TICKETS
______________________________________________

AVAILABLE AT FNAC OR ONLINE:www.getintothewild.be
🌴 EARLY BIRD: €15🌴REGULAR PRESALE: €23 🌴GROUP TICKETS: 5 x €100

DOORS
______________________________________________

22:30 – 06:00

MORE INFO
______________________________________________
🌴www.getintothewild.be🌴www.facebook.com/itwparty/

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2018 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media