R&B Legends* Black Edition

Dido Event Centre - AMSTERDAM

  • 22:00 - 04:00
  • 24 maart 2018
Deze winactie is afgelopen!

R&B Legends* Black Edition

  • 24 maart 2018
  • 22:00 - 04:00
  • Dido Event Centre (AMSTERDAM)
  • Koop een ticket

DEZE TICKETS WORDEN AANGEBODEN DOOR

R&B Legends* Black Edition

THE EXCLUSIVE BLACK EDITION | R&B LEGENDS | 24 MAART 2018

Beste Legends, we zijn er weer! In 2018 staat R&B Legends wederom op het programma van Club Classic Events. Terugblikkend op onze 9 Year Anniversary hebben wij de avond als een magische avond ervaren!!! Wat zagen jullie er allemaal prachtig en feestelijk uit. De afgelopen weken werden wij overspoeld met de vraag wanneer de volgende editie zal plaatsvinden?! We zijn eindelijk zover en het feestjaar kan beginnen!

Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om onze luxe probleem op te lossen qua locatie en omvang. Naar aanleiding van de afgelopen  druk bezochte R&B Legends edities en de toename van meer bezoekers hebben wij de perfecte locatie gevonden. De locatie biedt de mogelijkheid om alle bezoekers te ontvangen, we kunnen onze tickets voordelig blijven aanbieden, het drankassortiment is verbreed, de sluitingstijd is ruimer en we hebben voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Met veel enthousiasme presenteert Club Classic Events: ‘The Exclusive Black Edition’!!

Zaterdag 24 maart 2018 ben je van harte welkom in de mooie en elegante locatie, Dido Event Centre. Dido Event Centre is een stijlvolle locatie gelegen naast Sportplaza Mercator ter hoogte van Jan van Galenstraat. Dido Event Centre is ideaal gelegen voor reizigers met het OV én voor de automobilisten onder ons. Vanaf de ring A10 West / afslag S105 ben je binnen 5 minuten op de plaats van bestemming waar je gebruik kunt maken van voldoende parkeergelegenheid. Dido Event Centre heeft een capaciteit voor maar liefst 950 bezoekers en is uitermate geschikt voor een spetterende R&B Legends Exclusive Black Edition.


R&B Legends is toegankelijk voor classy party people vanaf 25 jaar. De dresscode voor de avond is Black Exclusive. Wij behouden het recht om de toegang te weigeren als je niet gepast gekleed bent. Gympen, gescheurde spijkerbroeken, spijkeroverhemden etc. zijn uitgesloten. Bekijk vooraf in onze galerij wat wij van onze bezoekers verwachten qua kledingvoorschriften. Bij binnenkomst stellen wij een positieve en nette uitstraling op prijs.

We starten de avond om 22:00 uur om onze bezoekers de gelegenheid te geven te socializen en de sfeer van de locatie nader tot zich te nemen onder het genot van een drankje in combinatie met heerlijke achtergrond muziek. Om 23:30 uur gaat het geluid iets harder en kun je tot na middernacht genieten van de beste R&B hits van de 90's & 00's.

Wij nemen jullie mee in de tijd van de 90's R&B Legends met o.a. muziek van Brandy, Mariah Carey, TLC, Toni Braxton, Blackstreet, Mary J. Blige, Adina Howard, SWV, 112 en Montell Jordan. We zullen zeker ook stilstaan bij de R&B Legends uit de 00's die verantwoordelijk zijn voor dit legendarische tijdperk met muziek van o.a. Beyonce, Aaliyah, Justin Timberlake, Destiny’s Child, Ne-Yo, Chris Brown, Rihanna, Ashanti, Ja Rule, Alicia Keys en Jay Z.

Om te zorgen dat de beste hits voorbij komen hebben wij de beste R&B deejays uitgenodigd: FRANCK, THE FRESHMEN, CHIPPIE, CLIFFHANGER & SHAQ, en een verrassing is natuurlijk nooit uitgesloten op R&B Legends.

The legends continues… and you are invited for The Exclusive Black Edition!

R&B LEGENDS ★ BLACK EDITION

★ Datum: zaterdag 24 maart 2018
★ Locatie: Dido Event Centre
★ Adres: Jan van Galenstraat 315A Amsterdam-West
★ Tijd: 22:00 tot 04:00 uur (toegang tot 03:00 uur)
★ Parkeergelegenheid: voor de deur  (gratis na 00:00 uur)
★ Earlybird: € 15,- voor 2 personen (beperkt aantal)
★ Tickets: www.club-classic.nl/tickets  / www.eventbrite.nl
★ Direct Link Online Shop: http://bit.ly/2ECpLDC
★ Website: www.club-classic.nl
★ Insta: clubclassic
★ Facebook Evenement: https://www.facebook.com/events/166176904031946/
★ Like our Facebook page: www.facebook.com/clubclassic.nl   

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2018 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media