R&B Legends Kingsnight

Dido Event Centre - AMSTERDAM

  • 22:00 - 04:00
  • 26 april 2018
Deze winactie is afgelopen!

R&B Legends Kingsnight

  • 26 april 2018
  • 22:00 - 04:00
  • Dido Event Centre (AMSTERDAM)
  • Koop een ticket

DEZE TICKETS WORDEN AANGEBODEN DOOR

R&B Legends Kingsnight

R&B LEGENDS | 26 APRIL  |  ORANGE THE NEW BLACK KINGSNIGHT EDITION

 

Legends, wat zijn jullie toch prachtige mensen zowel innerlijk als uiterlijk. Op 24 maart jl., tijdens de uitverkochte R&B Legends Black Edition, zagen jullie er wederom stralend uit en helemaal in het thema gekleed. Voor ons is een avond pas geslaagd als alle elementen in elkaar vallen, en dat was zeer zeker het geval. De dag na 24 maart werden wij overspoeld met de vraag wanneer de volgende editie zal plaatsvinden?! Gelukkig zijn we al druk bezig geweest met de voorbereiding voor onze jaarlijkse extra editie op Kingsnight!!

Met veel enthousiasme presenteert Club Classic Events: ‘Orange The New Black * Kingsnight Edition’!!

Donderdag 26 april 2018 ben je van harte welkom bij onze jaarlijkse extra Kingsnight Editie in de mooie en elegante locatie, Dido Event Centre. Dido Event Centre is een stijlvolle locatie gelegen naast Sportplaza Mercator ter hoogte van Jan van Galenstraat. Dido Event Centre is ideaal gelegen voor reizigers met het OV én voor de automobilisten onder ons. Vanaf de ring A10 West / afslag S105 ben je binnen 5 minuten op de plaats van bestemming waar je gebruik kunt maken van voldoende parkeergelegenheid. Dido Event Centre heeft een capaciteit voor maar liefst 950 bezoekers en is uitermate geschikt voor een spetterende R&B Legends 'Orange The New Black' Kingsnight Edition. 

R&B Legends is toegankelijk voor classy party people vanaf 25 jaar. De dresscode voor de avond is feestelijk, but keep it Classy. En voor de duidelijkheid de dresscode Orange is geen verplichting, maar wel leuk! Wij behouden het recht om de toegang te weigeren als je niet gepast gekleed bent. Gympen, gescheurde spijkerbroeken, spijkeroverhemden etc. zijn uitgesloten. Bekijk vooraf in onze galerij wat wij van onze bezoekers verwachten qua kledingvoorschriften. Bij binnenkomst stellen wij een positieve en nette uitstraling op prijs. 

We starten de avond om 22:00 uur om onze bezoekers de gelegenheid te geven te socializen en de sfeer van de locatie nader tot zich te nemen onder het genot van een drankje in combinatie met heerlijke achtergrond muziek. Genodigden worden vanaf 22:00 tot 23:00 verwacht. Vanaf 23:30 uur gaat het geluid iets harder en kun je tot na middernacht genieten van de beste R&B hits van de 90's & 00's.

Wij nemen jullie mee in de tijd van de 90's R&B Legends met o.a. muziek van Brandy, Mariah Carey, TLC, Toni Braxton, Blackstreet, Mary J. Blige, Adina Howard, SWV, 112 en Montell Jordan. We zullen zeker ook stilstaan bij de R&B Legends uit de 00's die verantwoordelijk zijn voor dit legendarische tijdperk met muziek van o.a. Beyonce, Aaliyah, Justin Timberlake, Destiny’s Child, Ne-Yo, Chris Brown, Rihanna, Ashanti, Ja Rule, Alicia Keys en Jay Z.

 

Om te zorgen dat de beste hits voorbij komen hebben wij de beste R&B deejays uitgenodigd: FRANCK, THE FRESHMEN, CHIPPIE, CLIFFHANGER & SHAQ, en een verrassing is natuurlijk nooit uitgesloten op R&B Legends.

 

The legends continues… and you are invited for the Kingsnight Edition 'Orange The New Black'!!

 

R&B LEGENDS ★ KINGSNIGHT EDITION

 

★ Datum: zaterdag 26 april  2018 

★ Locatie: Dido Event Centre 

★ Adres: Jan van Galenstraat 315A Amsterdam-West

★ Tijd: 22:00 tot 04:00 uur (toegang tot 03:00 uur)

★ Parkeergelegenheid: voor de deur  (gratis na 00:00 uur)

 

★ Earlybird: € 20,- voor 2 personen (beperkt aantal) 

★ Tickets: www.club-classic.nl/tickets  / www.eventbrite.nl

★ Direct Link Online Shop: https://bit.ly/2EdIbp7

 

 ★ Website: www.club-classic.nl

★ Insta: clubclassic 

★ Facebook Evenement:  https://www.facebook.com/events/358526584631232/

★ Like our Facebook page: www.facebook.com/clubclassic.nl   

 

WE HEBBEN OOK TICKETS VOOR DE VOLGENDE EVENTS

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2019 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media