Latin Lovers

Beachclub Bloomingdale - BLOEMENDAAL

 • 17:00 - 00:00
 • 22 april 2018
Deze winactie is afgelopen!

Latin Lovers

 • 22 april 2018
 • 17:00 - 00:00
 • Beachclub Bloomingdale (BLOEMENDAAL)
 • Koop een ticket

DEZE TICKETS WORDEN AANGEBODEN DOOR

Latin Lovers

WIN! Exclusief - slechts 2 tickets beschikbaar.

Latin Lovers op zondag 22 april bij Beachclub Bloomingdale met Gregor Salto + BIG Mystery Guest!

LET OP :  SLECHTS 1 EDITIE IN BLOOMINGDALE DIT SEIZOEN!

 

Goed nieuws voor alle liefhebbers van zon, zee, strandfeestjes,cocktails en de lekkerste latinhouse & vrouwvriendelijke urban: LatinLovers keert dit seizoen opnieuw terug naar het Bloemendaalse strand!

Na het succesvolle zomerseizoen vorig jaar is het meestvrouwvriendelijke concept van Nederland weer op tournee aan de kust.

Zondag 22 april is de datum die iedereen alvast in zijn of haar agenda kan plaatsen.

SLECHTS 1 EDITIE IN BLOOMINGDALE DIT SEIZOEN!

Het zal vele niet ontgaan zijn dat er dit jaar nieuwe regels van krachtzijn in Bloemendaal. Dit betekend dat er minder feesten zijn bij Beachclub Bloomingdale en Latin Lovers dit jaar ook maar slechts éénkeer plaats vind! Extra reden dus om groot uit te pakken voor de trouwe Latin Lovers aanhang!

Exclusieve line-up & BIG Mystery Guest
Speciaal voor alle dames die altijd aanwezig zijn bij Latin Lovers maken we het net iets wat heter dan normaal...Onze mystery guest (wemaken binnenkort bekend wie dit is!) komt een heerlijke zomerse set draaien en zal iedereen doen verbazen, ook jou!

 • BIG Mystery Guest

 • Gregor Salto

 • Leroy Styles (exlusive Latin & Afrohouse set) Genairo Nvilla Bryan

 • Dalton Dominic Candela MC Patrick Brown

▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Beachclub Bloomingdale▬▬▬

Al vier jaar lang zorgt Latin Lovers voor de fijnste latinhouse met een met een vleugje vrouwvriendelijke R&B bij Bloomingdale! Met een dik geluidssysteem, de tropische decoratie van Latin Lovers, het allerleukste publiek en natuurlijk de beste artiesten van dit moment zorgen Latin Lovers en Bloomingdale voor de ultieme strand beleving.

▬▬▬▬▬▬ PRESALE & LADYTICKETS ▬▬▬

Traditiegetrouw heeft Latin Lovers weer ladytickets beschikbaar. De ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via latinlovers.nl en kosten 18 euro per stuk. Let op, er zijn maar een beperkt aantal ladytickets verkrijgbaar voor deze editie dus wees er snel bij want op = op!

Normale kaarten kosten 15 euro per stuk en zijn ook online te bestellen via latinlovers.nlKortom, zet zondag 22 april in je agenda voor de ongetwijfeld legendarische Latin Lovers editie in Beachclub Bloomingdale!

WE HEBBEN OOK TICKETS VOOR DE VOLGENDE EVENTS

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2019 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

 • Exposure Company
 • Een Media