LAATSTE NIEUWS

 • Origins - Win 3 tickets

  Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

  Aankomende vrijdag in Club Panama te Amsterdam: Origins. Hector Couto, Dennis Cruz, Robin Fett en meer! We hebben drie kaartjes over en maken je graag blij.

  LEES VERDER
 • Tomorrowland maakt thema 2018 bekend!

  Tomorrowland maakt thema 2018 bekend!

  Zelfs als elk festival ter wereld omvalt blijft Tomorrowland vrolijk overeind staan. Logisch, er is geen festival ter wereld dat zo tot de verbeelding spreekt. Dus als Tomorrowland het thema en de data van de eerstvolgende editie bekendmaakt, dan krijgen we direct zin om die wereld in te stappen.

  Het thema dit jaar is The Story of Planaxis, een volledig nieuwe wereld volgens Tomorrowland. Wat het thema precies inhoud is nog niet bekend, maar verwacht zoals altijd een indrukwekkende trailer wanneer de pre-registratie opent op 9 januari 2018 via de officiële website.

  Tomorrowland 2018 zal net als dit jaar weer over twee weekenden plaatsvinden. Op 20, 21 en 22 juli en 27, 28 en 29 juli kun je terecht in Boom, België. Een plek waar je al je festivalfantasieën de vrije loop kunt laten!

  LEES VERDER
 • Ultra Music Festival bestaat 20 jaar!

  Ultra Music Festival bestaat 20 jaar!

  Elk jaar weer staat tijdens Miami Music Week (of Winter Music conference voor de old school) in maart helemaal in het teken van muziek. Middelpunt van deze week is Ultra Music Festival waar de grootste DJ’s draaien en de crowd helemaal gek gaat.

  20 jaar Ultra Music Festival

  Volgend jaar bestaat Ultra Music Festival 20 jaar. Niet niks, en dat gaat dan ook groots gevierd worden. Daarbij kan het festival jouw hulp goed gebruiken. Ultra wil namelijk een tijdlijn maken met ondermeer jouw content. Dus heb je foto’s of video’s van Ultra, stuur ze op en als je content gebruikt wordt, heeft de organisatie een verrassing voor je. Wat dat is weten we niet, maar het festival kennende zullen ze ook daarmee groots uitpakken.

  Trailer

  Samen met de aankondiging heeft Ultra ook een trailer uitgebracht. In de trailer horen we meerdere dj’s waaronder Armin van Buuren spreken over het festival. Niet gek, want veel dj’s kunnen zich inmiddels rekenen tot het meubilair van Ultra. De trailer check je hier.

  LEES VERDER
 • Bekijk hier de ADE Recap van Paranoia

  Bekijk hier de ADE Recap van Paranoia

  Tijdens ADE organiseerde Jebroer op 18 oktober 2017 zijn eigen conceptavond 'Paranoia'!

  Met o.a. Darkraver en Mr. Poslka werd het een te gek feestje! Benieuwd naar alles wat je hebt gemist?
  Bekijk dan hier snel de recap!

  LEES VERDER
 • Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste acties!

  Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste acties!

  Iedere week worden er wel nieuwe evenementen toegevoegd aan Freetix! Jij wilt hier natuurlijk direct van op de hoogte zijn en daarom is het belangrijk Freetix te volgen op Facebook en Twitter.

  Dus ga naar onze Facebook en Twitter en volg Freetix zodat je altijd op de hoogte bent!

  LEES VERDER
BEKIJK ALLE

Muziek

BEKIJK ALLE

Spotlight

BEKIJK ALLE

Specials

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2020 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

 • Exposure Company
 • Een Media