Deze stage is het vetste wat je vandaag gaat zien

Gepubliceerd 24-09-2017

Op het internet zijn een heleboel foto’s, video’s en afbeeldingen te vinden die ervoor zorgen dat je onder de indruk bent. Dit kan van alles zijn: van puppy’s tot aan gekke talenten, het komt allemaal voorbij. Soms staan daar dus ook opvallende dingen uit de dance scene tussen. Het meest indrukwekkende dat we de afgelopen tijd zagen is dan ook een zieke stage van het Dreamstate festival in Melbourne.

Driedimensionale stage

Wellicht vraag je jezelf af waarom de stage zo indrukwekkend is. Het antwoord op die vraag is simpel. De stage beperkt zich namelijk niet tot aan de grens waar het publiek staat, maar een deel van de stage staat gewoon in het publiek. Hierdoor krijgt de stage een extra dimensie die we nooit eerder hebben gezien. Het is geen nutteloos decorstuk, maar het deel tussen het publiek is volledig voorzien van licht en andere special effects. Daarnaast is de gehele achterkant voorzien van led schermen. De kern van het podium is rond en hierdoor kunnen zeer indrukwekkende sferen worden gecreëerd met behulp van het licht. Geloof je ons niet? Kijk dan de video hieronder eens voor een kleine impressie van hoe het eraan toe ging in Melbourne.

IFrameDreamstate Festival

Dreamstate is een festival met edities die over de hele wereld worden gehouden. Eerder al werd het festival gehouden in Southern California en nu is het verhuist naar de andere kant van de wereld richting Australië. Op de line-up stonden onder andere Paul van Dyk en John O’Callaghan en het is dan ook een echte aanrader voor trance liefhebbers.

Foto credits zijn voor Nathan Doran Photography

Dreamfields maakt eerste deel line-up bekend.

Nederland is vele festivals rijk waardoor je al snel niet meer weet waar je heen moet. Er zijn echte...

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2017 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media