Hoe krijg ik mijn event op Freetix

Freetix is een organisatie die bedrijven aan events koppelt om zo mensen gratis toegang te verlenen tot concerten, party’s en evenementen.

Dit doen wij door middel van een geautomatiseerd systeem en door het versturen van mailings aan uitgebreid bestand, waar leden via een actie een gratis toegangsbewijs voor het evenement kunnen winnen. Wij weten de juiste doelgroep te bereiken voor jouw evenement voor een optimaal rendement.

Het plaatsen van een actie is eenvoudig. Maak een organisatie-account aan en via ons systeem kan een winactie opgezet worden, compleet met aangepaste lay-out. Na een accreditatie en controle kan de actie van start gaan welke daarna geautomatiseerd verloopt.

Het evenement wordt door mailings en via de site onder de aandacht gebracht bij onze leden.

Naast deze winacties hebben wij ook mogelijkheden tot grote of gepersonaliseerde acties. Neem hiervoor contact met ons op.

Bent u organisator van een evenement en wilt u meer informatie over Freetix?

Stel uw vraag via info@freetix.nl of bel met 015-7600 080.

BEKIJK ALLE

Muziek

BEKIJK ALLE

Spotlight

BEKIJK ALLE

Specials

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2020 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media