Meest gestelde vragen

Wat is Freetix?

Freetix is dé plek waar jij 100% gratis kaarten kunt winnen voor de beste concerten, vetste party's en hipste feesten. Maar ook voor andere leuke en bijzondere evenementen.
Deze, vaak last-minute, tickets worden verzorgd door bekende bedrijven die het jou gunnen om er bij te zijn en het mee te maken.


Hoe werkt Freetix?

Heel eenvoudig! Schrijf je in op onze site en krijg toegang tot ons exclusieve systeem. Op onze site en via mailings wordt je op de hoogte gehouden voor welke evenementen wij gratis tickets ter beschikking stellen.

Je kunt eenvoudig zoeken op locatie, datum of genre zodat je niets hoeft te missen.

Als je een evenement ziet waar je naar toe zou willen kun je meedoen met de winactie. Je geeft je op en aan het einde van de actie krijg je bericht of je tot de winnaars behoort. Het ticket kun je daarna direct downloaden in de eigen profiel.

De winkans is natuurlijk afhankelijk van het aantal tickets dat we ter beschikking kunnen stellen en het aantal deelnemers aan een actie. Hierover kunnen we helaas geen uitsluitsel geven.

Simpel toch?

Is het echt gratis?

Ja, het is helemaal gratis, geen aanmeldkosten, lidmaatschap, reserveringskosten of andere verborgen kosten. Jij kunt volledig gratis kaarten winnen voor de leukste evenementen van Nederland! De tickets worden ter beschikking gesteld door bedrijven en organisatoren als onderdeel van een marketingcampagne of door samenwerkingsverbanden.


Wat wordt er van mij verwacht?

Freetix doet er alles aan gratis toegangstickets voor je te verzorgen. Meld je alleen aan als je ook echt naar het evenement wilt! Dit is voor ons erg belangrijk om dit mogelijk te maken. Wij versturen alleen tickets via het systeem. Daarnaast moet je je kunnen legitimeren om toegang te kunnen krijgen tot het evenement. Zorg er dus voor dat je naam, e-mail en geboortedatum goed zijn ingevuld.


Voor welke evenementen bieden jullie kaarten aan?

Dit loopt erg uiteen. Voor concerten, houseparty's, Hollandse feesten, dance, optredens, theater, noem maar op… Ook de locaties zitten door heel Nederland. Daarnaast zijn we snelgroeiend, dus wie weet met wat voor gave events we jou in de toekomst benaderen voor je Freetix!


Hoe kan ik mij inschrijven?

Gebruik hiervoor de link op de homepage. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin een link om je account te activeren. Deze zogenaamde dubbele opt-in is noodzakelijk volgens de nieuwe telecomwet.

Hoe kan ik mij uitschrijven?

Gebruik hiervoor de link die te vinden is in iedere mailing die wij verzenden of op de site.


Wanneer weet ik of ik gewonnen heb?

De looptijd van een actie kan variëren, dit is ook afhankelijk van het aantal tickets wat ter beschikking is gesteld. Aan het einde van de looptijd wordt uit de aanmeldingen een aantal winnaars gekozen. Dit is een volledig geautomatiseerd systeem waar ook wij geen invloed op hebben. Als je tot de gelukkige behoort die een ticket hebben gewonnen krijg je hierover bericht. Het ticket staat daarna direct klaar in je profiel waar je het kunt uitprinten om toegang te krijgen tot het evenement.

Zorg er voor dat Freetix.nl bij je vertrouwde afzenders staat om te voorkomen dat berichten per ongeluk in je spambox of ongewenste e-mail map terecht komen!!!


Het evenement is geannuleerd of verplaatst, blijven mij Freetix geldig?

Helaas, mocht dit voorkomen beslist de organisator of er nieuwe tickets beschikbaar worden gesteld. De reeds ontvangen tickets zijn dus niet meer geldig. Natuurlijk doen wij er alles aan om nieuwe tickets aan te bieden, dus hou de mailing en site goed in de gaten!


Kan ik mijn Freetix aan iemand anders geven?

Dit kan helaas niet. De namen van de winnaars worden bekend gemaakt aan de organisator en dit kan, aan de hand van je ID, gecheckt worden bij de toegang tot het evenement.

Het (door)verkopen van gewonnen tickets via Freetix is ten strengste verboden en kan resulteren in een uitsluiting van verdere deelname aan winacties.


Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op via
info@freetix.nl en we proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

BEKIJK ALLE

Muziek

BEKIJK ALLE

Spotlight

BEKIJK ALLE

Specials

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2020 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media