Wat is Freetix.nl

Freetix is dé plek waar jij 100% gratis kaarten kunt winnen voor de beste concerten, vetste party’s, hipste feesten en andere leuke evenementen.

Deze toegangsbewijzen worden mede verzorgd door bekende bedrijven die het jou gunnen om er bij te zijn en het mee te maken.

Hoe werkt Freetix?

Heel eenvoudig! Schrijf je in op onze site en krijg toegang tot ons exclusieve systeem. Op onze site en via mailings word je op de hoogte gehouden voor welke evenementen wij gratis tickets ter beschikking stellen.

Je kunt eenvoudig zoeken op locatie, datum of genre zodat je niets hoeft te missen.

Als je een evenement ziet waar je naar toe zou willen kun je meedoen met de winactie. Je geeft je op en aan het einde van de actie krijg je bericht of je tot de winnaars behoort. Het ticket kun je daarna direct downloaden in de eigen profiel.

De winkans is natuurlijk afhankelijk van het aantal tickets dat we ter beschikking kunnen stellen en het aantal deelnemers aan een actie. Hierover kunnen we helaas geen uitsluitsel geven.

Simpel toch?

Is het echt gratis?

Ja, het is helemaal gratis, geen aanmeldkosten, lidmaatschap, reserveringskosten of andere verborgen kosten. Jij kunt volledig gratis kaarten winnen voor de leukste evenementen van Nederland! De tickets worden ter beschikking gesteld door bedrijven en organisatoren als onderdeel van een marketingcampagne of door samenwerkingsverbanden.

Wat wordt er van jou verwacht?

Freetix doet er alles aan gratis toegangstickets voor je te verzorgen. Meld je alleen aan als je ook echt naar het evenement wilt! Dit is voor ons erg belangrijk om dit mogelijk te maken.

Wij versturen alleen tickets via het systeem. Daarnaast moet je je kunnen legitimeren om toegang te kunnen krijgen tot het evenement. Zorg er dus voor dat je naam, e-mail en geboortedatum goed zijn ingevuld.

Is er nog iets wat je moet weten?

Niet echt, maar als je nog vragen hebt, kijk bij de meest gestelde vragen of neem contact op via het contactformulier.

Schrijf je nu gratis in en “Get your free event tickets at Freetix.nl!”

BEKIJK ALLE

Muziek

BEKIJK ALLE

Spotlight

BEKIJK ALLE

Specials

Origins - Win 3 tickets

Gratis avondje Origins ? Win drie kaartjes!

Bekijk alle LEES VERDER

VOLG FREETIX OVERAL

© 2012-2020 freetix.nl. All rights reserved. Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy
The material on this site may not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, exept with the prior written permission of freetix.nl

  • Exposure Company
  • Een Media